Változások..

2010.06.11. 00:43

 Egy dolog állandó, az örökös változás.. Lehet, hogy közhelyszintű, de igaz.

Újra helyzet van. Költözés lesz, külső, belső változásokon esek át. A dolgok igyekeznek egyensúlyba kerülni.

Miután kititokzatoskodtam magam, nekiállok :)
Legutolsó postom óta kicsit más típusú problémák merültek fel. Ezek egy része anyagi, és nem kis erőfeszítés lesz megoldani, de úgy tűnik, az ég, a föld, a pokol, vagy bármi néha lök egyet az emberen pozitív irányba..vagy csak a dolgok igyekeznek egyensúlyba kerülni :)
Egy régi ismerősöm, barátom pesten kapott állást és miután a lakását nem adja el, feldobta a lehetőséget hogy költözzek be, amivel jó pár forintot spórolok magamnak, és a lakás sem áll csak ott. Kaptam az alkalmon, így valszeg jövő hét közepén cuccolás. Nem kell túl messzire, ide egy utcányi. Szóval talán kissé jobb lesz az amúgy épp nem túl jó anyagi helyzet, bár mindezek mellett bizakodó vagyok, hiszen ez az évem melóügyileg nem alakul rosszul. Reméljünk még jobbakat.

A költözéssel megszűnik még pár gondom, hiszen a jelenlegi alvóhelyem, (mert otthonnak nem nevezem továbbra sem) némiképpen fénytelen, így 3 hónap után rájöttem, hogy miért ez a nyomott hangulat. Nem süt be a nap. Az új lakás szobája ellenben keleti fekvésű, negyedik emeleti, vagyis reggel premierplánban nézek a napba, egy nagy ablakon és az erkélyajtón keresztül :D Ugye hogy más? :) Biztos szebb "napokat" látok :)

Külső, belső: Na igen, folyamatosan sarkalatos pont nálam a külső.. néha magasról teszek rá, néha viszont a fejembe veszem, hogy rendet teszek magamon, magamban. Nem eldöntött, hogy a külső rendezés hat befelé, vagy a belső egyensúly sugárzik kifelé, és ez hozza a külső alakulást. A lényeg, hogy látványos optikai tuningon esem át éppen :D Némiképpen megrövidült haj, jövő héten érkező új szemcsi és valszeg kontaktlencse kombó próbálja feldobni amúgy is egyre újraépülő vizuális látványomat. Na persze ettől még nem leszek Casanova, már ami a külsőmet illeti. :) Belsőleg meg majd kiderül.. :)
Még némi alakítás a szakállon, kell egy új fülbevaló, mert már régen gyógyulok a lógós, elmebeteg mintás csingilingikre, szóval kellene valami dobókockás, vagy pókhálós, esetleg pókos, de majd meglátjuk hogy mit találok ki, és miből tudok alkotni valami szépet :) Ötlet van bőven, max csinálok többfélét :D Ide tartozik még, hogy miután rendszeressé tettem az edzért, a felsőtestem, fizikumom is rohamos gyorsasággal áll újra talpra, így már le merem venni a pólómat, persze még csak az üres lakásban. :) Na jó, nem.. Ellenben ez hozza magával azt, hogy sürgetőssé válik az oldalamon felkontúrozott halacska folytatása, így valamikor több felvonásban tű alá kell tennem magam, ami nem lesz egyszerű..mert azért ez kicsit fáj.. de ha már elkezdtem, legyen kész :D

Amúgy újfent megőrültem. Napok óta egy gondolat bánt engemet, hogy sürgősgyorsan kell egy motor. Az elmúlt napokban, hetekben némi időt eltöltöttem egy ER 5 ös Kawa nyergében és újfent belémvillant a felismerés, azért egy motor csak jobb, mint a zárt autó. És ez most eléggé mozgatja a fantáziám, bár a fentebb említett anyagi gondok még nem teszik lehetővé a gyors orvoslást, de van erre is pár ötletem, és azt hiszem utána is fogok futni a témának, hogy kiderítsem, hogyan lehet a leggyorsabban motor a formás popóm alatt :) Viszont ha eljutok odáig, az megint spórol, hiszen egyedül a városban közlekedni jócskán olcsóbb és gyorsabb motoron. Sőt, akár ketten is.

Én, Summmerrel ellentétben nem tervezek blogzárást, sőt, újfent megígérem hogy írok, és továbbra is tartom ,hogy magamról írok és nem azért, hogy legyen benne valami átvitt. :)

Ha átvitt kell, ott vannak a versek, de az íromány rólam szól..és igenis rögzíti pondrólétem napjait, heteit.:D De ha lepke leszek...:)

Elszállok.. aludni..:)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://haloszovo.blog.hu/api/trackback/id/tr942073117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

StarFire 2010.06.13. 16:00:55

Teljesen pozitív kisugárzás.Sehol egy negatv gondolat.Öröm olvasni:)
Ezekről már nagyjából tudtam,mert mesélted,de így egyben olvasva összeállt.Döntöttél,változtatsz,nem kicsit.Az okokat tudjuk, vagy legalábbis sejtjük.
Kíváncsi leszek tényleg sikerül-e lezárni a múltat.De drukkolok.
Ami a motort illeti, hát még nem tudlak elképzelni rajta,de majd meglátjuk.Anyagilag viszont tényleg jó nagy fát választottál.

Summmer 2010.06.17. 00:51:58

A közhely így helyes: 2 dolog állandó: a változás és az állandóság :) Amúgy hajrá a változáshoz, ha jól látom, 2010 most neked erről szól :) Aztán ha lesz motorod, gurulj el felém egy körre, megnézném ám szakértő szemeimmel!!! A blog amúgy nálam se fog bezárni úgy döntöttem, van már egy csonka bejegyzésem is, ami befejezésre vár ;) Örülök, hogy egyre hosszabbak a posztjaid, írj minél többször :))) puszik

Hálószövő 2010.06.17. 11:12:47

Igyekszem és igyekszem..:) Remélem hamarosan még több beszámolnivalóm lesz, de persze ez még a jövő zenéje..:)
süti beállítások módosítása